Hoe kan ik de rentabiliteit en de efficiëntie verhogen in mijn horeca zaak?

Horeca Adviseur

Als 19-jarige had ik het geluk dat ik door een gepassioneerde restaurantmanager onder de vleugels werd genomen.

Al snel besefte ik, dat ik dit de rest van mijn carrière wou doen. Ik werd “on the job” gecoacht en kreeg verantwoordelijkheid en de kans om te groeien. Toch, na 30 jaar een eigen zaak te runnen, besef ik dat het best zwaar kan doorwegen om steeds ZELF voor alles in te staan.

Met deze mooie ervaring op zak en met mijn persoonlijke mentor in gedachten, is nu de tijd rijp om zelf andere mensen onder mijn vleugels te nemen. .

Hoe pak ik dit aan? Het liefst zou ik het woord “ZELFstandig” willen schrappen. We kunnen het vandaag niet meer alleen aan en dat hoeft ook niet… Wat als… we ons meer zouden organiseren in een community van “gunnen en geven” & openlijk elkaar advies geven om sneller te groeien en winstgevend te blijven.

Zelf heb ik een hele reeks experten rond mij verzameld om horeca-ondernemers een duwtje in de rug te geven. Voor alle horecavragen kan je bij mij terecht.

Na analyse werk ik op maat een budgetvriendelijk traject uit, zo zie je duidelijk welke stappen we gaan zetten. Je wordt steeds in het proces van begin tot einde betrokken, zodat je het overzicht bewaart én de oplossing echt maatwerk is. .

Met welke horecavragen kan je bij mij terecht?

  • Twijfel je of je al dan niet een nieuwe website nodig hebt?

  • Vind je moeilijk geschikt personeel?

  • Wil je via een mystery visit een duidelijk zicht krijgen op de klantbeleving en de gastvrijheid van je personeel?

  • Wil je weten hoe je als familiebedrijf overleeft?

  • Wil je via een audit te weten komen hoe je zaak optimaliseert op vlak van vb: loonkost, verkoopcijfers, aankoopprocedures, gezond evenwicht tussen geschoolde en niet geschoolde werknemers?

We begeleiden jou en jouw team met de juiste diensten of horecatrainingen om van elke medewerker dé ideale ambassadeur van je zaak te maken.

Geef me een seintje om jouw plan in detail te bespreken, ik kom met plezier op de koffie.

Patricia Nys

Getuigenis

Weeral boost gekregen via mijn super-mentor Patricia Nys. Samen overliepen we de eventuele stappen die we kunnen zetten naar een heropstart na corona. Het doet deugd om zo'n back-up te hebben, dikke merci!! Anne Verbeeck , Spirelli pasta bar Antwerpen