Hoe kan ik de rentabiliteit en de efficiëntie verhogen in mijn horeca zaak?

Horeca Adviseur

Visie

Je wenst meer efficiëntie en vooral meer rentabiliteit in uw horeca-onderneming?

Dan ben je bij ons op het juiste adres als ideale partner om dit doel samen te realiseren.

Met meer dan 30 jaar horeca-expertise bieden wij u een waaier aan mogelijkheden om uw horecabedrijf te optimaliseren en zo uw winstprognose te behalen.

Audit

Op basis van een grondige, specifiek horecagerichte audit (doorlichting) kunnen we gaan bepalen waar de kansen liggen om de efficiëntie, procedures en organisatie te verbeteren.

Dit alles om de rentabiliteit op vele vlakken te optimaliseren en om u als horeca-ondernemer te wapenen voor de toekomst.

Expertise

Onze expertise omvat de meest essentiële deelgebieden binnen een horecabedrijf.

Optimalisatie van o.a. verkoopstrategie, marketing, personeelsbeleid, administratie, financiële, controle, retentie, management,... leiden tot een performantere onderneming.

Zo zal uw horecabedrijf klaar zijn om ook in de toekomst een succesverhaal te zijn!

Expertise in detail

Verkoopstrategie

Waar zijn uw verkoopprijzen op gebaseerd? Hoe bepaalt u de selectie van gerechten en dranken op uw kaart? Hoe renderen uw suggesties? Kortom, welke verkoop strategie is er nodig om uw resultaten te laten stijgen?

Marketing

Heeft u een becijferd marketingplan? Worden nieuwe communicatievormen optimaal benut? Waar liggen de opportuniteiten? Vele vragen die niet altijd worden gesteld en/of correct ingevuld.

Financieel

Zijn foodcost en brutowinst-coëfficiënt onder controle? Wat is het aankoopbeleid? Worden de onkostenuitgaven regelmatig herbekeken? Een transparante evaluatie van het financieel beleid en een consequente bijsturing zijn een 'must' voor elke horeca ondernemer die ook in de toekomst succesvol wil blijven.

Medewerkers

Krijgen nieuwe & bestaande medewerkers op regelmatige tijdstippen de nodige opleiding en begeleiding in functie van hun specifiek takenpakket? Evolueert de verloningswijze mee met uw bedrijf? Wat met motivatie? Goede medewerkers zijn van onschatbare waarde voor uw zaak!

Communicatie

Website, sociale media, menukaarten, wijnkaarten, visitekaartjes, interieur, e-mail communicatie, kledij, look & feel, aanbod, huisstijl..... zijn alle 'actoren' perfect op elkaar afgestemd in functie van de communicatie naar uw doelgroep?