Event & Project Manager

Freelance all-round event manager

Event & Project Manager

Als freelance all-round event manager bied ik jou ondersteuning op maat van KMO’s, vrije beroepers en zelfstandigen. Zo kan jij al jouw events en feestjes zonder zorgen laten organiseren door een professional. Jij houdt je bezig met jouw kerntaken en ik doe waar ik al 30 jaar goed in ben: jouw personeel of klanten een geweldige ervaring bezorgen.

Je kan me inhuren voor:

 • Verrassing personeel (bv. ontbijtmanden, cadeautjes, giftboxen…)
 • Opendeurdagen
 • Sinterklaasfeest
 • Jubileum
 • Receptie
 • Team building
 • Barbecue
 • Personeelsdag
 • ...

“Mijn missie is dat iedereen op het einde van de dag tevreden naar huis gaat. Zowel jij als organisator als diegenen die in de watten zijn gelegd.”

Waarom voor mij kiezen?

Ik was jarenlang de CEO van mijn eigen bedrijf, een koffiehuis in Overijse. Daar stond ik in voor de aankopen, boekhouding, personeelszaken, bediening, prijszetting, marketing, contacten met klanten en leveranciers, enz. Alles ging door mijn handen. Ik controleerde alles van A tot Z. Hierdoor kon ik direct op alles inspelen, zag ik nieuwe kansen en kon ik problemen vermijden.

Deze bagage neem ik vandaag mee in mijn rol als freelance event/projectmanager. Met mijn helikopterview overzie ik snel wat nodig is en waar de pijnpunten liggen. Ik heb niet veel woorden nodig om te begrijpen wat jij nodig hebt. Wat meer is, ik hou van een uitdaging! Het belangrijkste voor mij is dat ik het verschil maak voor jou. Dat jij niet hoeft wakker te liggen van al het geregel. Dat je weet dat alles in orde komt. Op jouw manier!

Klaar om te vieren?

Heb jij een plan, maar zie je er tegenop om het helemaal zelf te organiseren? Heeft jouw personeel hier ook geen tijd voor? Stel niet langer uit, laat die ideeën ook werkelijkheid worden. Contacteer mij voor een vrijblijvende kennismaking.

  Enkele getuigenissen :

  "Een top dame die van jouw feestje een top feestje maakt. Ze organiseert uw feest van A-Z zonder verrassingen. Door de hulp in te schakelen van Patricia, heb ik volop kunnen genieten van mijn feest. Heel vriendelijke service!. ". *Barbara Doms

  "Patricia is een gedreven vrouw met een warm hart en een passie voor de horeca. Of het nu gaat om het organiseren van een feestje, het bakken van pannenkoeken of het adviseren van horeca ondernemers, Patricia steekt al haar drive en liefde in wat ze doet. Met haar ervaring in de horeca en haar empathie helpt ze iedere ondernemer op zijn of haar pad. Ze neemt geen blad voor de mond en dat waardeer ik enorm. Zoek je iemand met wie je kan sparren over jouw horeca avontuur? Dan is Patricia de geknipte persoon!" *Marijke Hermans

  "Patricia heeft ons bijgestaan bij de service op communie van onze dochter. Als hobbykok wou ik zelf veel van de gerechtjes voorbereiden maar ook niet de ganse tijd in de keuken staan. Vandaar dat we PN Events vroegen om ons bij te staan. Dit ging heel vlot, ze ziet wat er dient te gebeuren , denkt mee om de ervaring te optimaliseren en weet van aanpakken. Wij waren super tevreden en werken zeker nog samen. bedankt!" *Stijn Van Schoonlandt

  Evenementen

  Je partner voor een feilloos event

  Lees meer

  Verse pannenkoeken op bestelling

  Elke dag versgebakken, gewoon opwarmen, smullen maar!

  Lees meer