Het was een geslaagd verjaardagsfeestje

30/11/2020 - 15:21

ZIEZO DE KINDEREN GAAN TEVREDEN NAAR HUIS !!

Ze worden opgehaald door de ouders en zijn blij met het cadeautje dat ze nog meekrijgen van de jarige, een leuke herinnering aan een fijn verjaardagsfeestje. Als ze in de auto zitten vertellen ze honderduit over de leuke dag bij hun vriendje of vriendinnetje.

De ouders zijn ook blij dat ze hun kind heel gelukkig kunnen ophalen, want daar zijn we het toch over eens; dat is toch het liefste wat we willen voor onze kinderen, dat ze gelukkig zijn.

Een kind heeft niet zo veel nodig, als ze maar met hun vriendjes zijn en dat ze kunnen plezier maken en hun kunnen uitleven.

En daarvoor hoeft het niet altijd een dure activiteit te zijn, gewoon wat creativiteit en je maakt er zo een topdag van!

Hoe is het allemaal begonnen?

Elk jaar opnieuw wil je je pagadder een uniek en leuk feest geven voor zijn of haar verjaardag. Je denkt dit jaar, ik ga er op tijd aan beginnen om alles te plannen maar ineens gaat de tijd zo snel en het is nog maar een paar weken voor de verjaardag.

Je zucht en je wrijft eens in je haar en je begint in allerijl het internet ondersteboven te gooien op zoek naar snelle ideeën. Maar dit blijkt moeilijker dan verwacht, want internet staat boordevol ideeën. Je ziet op de duur het bos door de bomen niet meer.

Hoe begin je er aan? Wat doe ik eerst? Het stopt niet bij het maken van een uitnodiging en af te geven aan de genodigden.

Ken je dit? Heb je dit ook al eens meegemaakt?

Gelukkig heeft 2020 er voor gezorgd dat iedereen een jaartje kan skippen maar de bedoeling is om in 2021 die achterstand in te halen en je kind toch te trakteren op het welverdiende feestje.

Welk thema van verjaardagsfeestje het ook is, eten en drinken mag zeker niet ontbreken. En daarvoor ben ik dan op post.

Ik neem je keuken over en zorg voor alle catering.

Ik zet alles klaar en ruim daarna ook heel je keuken op. Wat zeg je daarvan? Dat is toch de beste hulp dat je je kan inbeelden? Je kan meegenieten van het feest zonder dat je je zorgen moet maken over de afterparty 😊

Ook kan ik je helpen met het maken van mysterieuze uitnodigingen, het uittekenen van een griezelparcours, workshop pannenkoeken bakken en versieren, tot het spelletje om de cadeautjes uit te delen.

De nieuwe trend is om thuis te vieren. Je huis om te toveren tot een waar feestpaleis. Alle meubels aan de kant of, nog beter, je garage of je tuin in te palmen voor DE dag.

Dus, ben je op zoek naar hulp om je kinderfeestje te doen slagen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Want ik kan je helpen om van deze dag een topdag te maken. En, niet onbelangrijk, binnen ieders budget.

Ik heb geen plan voor jou. Ik werk enkel a la carte. Je vertelt me jouw idee en ik werk dit uit op maat.

Het wordt een dag om nooit te vergeten!