Eager to learn

17/05/2020 - 12:30

Tijdens deze corona tijd heb ik de kans gegrepen om me in te schrijven voor een paar webinars. Ik heb er enorm veel van geleerd en zal deze kennis dan ook gebruiken om jullie als horeca uitbaters te helpen met de heropstart van jullie zaak.

Mijn volgende stap is ook al gepland. In juni start ik met een volgende cursus.

Om de drempel voor begeleiding te verlagen start ik met de cursus van loopbaanbegeleiding. Zo kan ik dan ook via de VDAB loopbaancheques, een begeleiding opstarten voor mensen die in de horeca werken. Ook niet horeca mensen zijn welkom natuurlijk.

Deze loopbaancheques is toegankelijk voor zowel werknemers als zelfstandigen. Het kost jou 40 euro voor 4 uur begeleiding en deze kan dan verlengd worden met nog eens 3 uur.

Ik kan me voorstellen dat je je nu wel vragen stelt in deze bizarre periode, zeker als je tijd genoeg hebt gehad om na te denken. Hopelijk is het je gelukt om antwoorden te vinden maar indien niet, ga dan bij iemand ten rade.

Ik heb het ook nooit gedaan en heb daar nu spijt van.

Dus als ik je 1 ding kan aanraden, laat je begeleiden.

Twijfel je nog en heb je nog eerst meer info nodig? Neem dan zeker contact met me op en ik leg het je nog eens graag uit!!