Daarom doe ik wat ik doe

13/08/2020 - 18:14

Als startende ondernemer heb je nog veel naambekendheid nodig. Daar ik horeca adviseur ben, ga ik al eens sneller een horecazaak bezoeken die ik nog niet ken. Dus spreek ik af met mijn dochter en kleinzoon in een nieuwe zaak in Wilsele. Ik had die naam al zien staan als ik daar voorbij reed en was in feite wel benieuwd naar het verhaal erachter. Ze zijn sinds juli 2019 geopend, dus is dit heel recent.

Zo gezegd, zo gedaan.

We spreken af in 'Bar Citta'. Een met smaak ingericht koffiehuis. Waar je simpele maar lekkere dingen kan eten. Daar mijn vorige afspraak wat uitgelopen was, kwam ik dus ruime tijd later aan. Maar geen probleem, ik had mijn salade reeds besteld en stond klaar tegen ik toekwam. Dat heb ik graag.

Moet eerlijk toegeven, toen ik de trap opkwam, was ik onder de indruk van het interieur. Zo een mooi palet aan kleuren en heel mooi gecombineerd. Het gaf me direct een aangenaam gevoel. Dit is duidelijk met veel aandacht en smaak ingericht.

Natuurlijk neem ik van deze kans gebruik om mij voor te stellen en te zeggen wat ik doe. De uitbaatster, een heel vriendelijke jongedame, was heel blij dit te weten en nam mijn kaartje met alle plezier aan en zei me dat dit altijd handig is om te weten en dat, indien nodig, ze me zeker ging contacteren.

Ik voelde direct een klik, als je zelf 30 jaar koffiehuis hebt gehad, dan heb je wel veel gemeenschappelijke dingen om over te praten natuurlijk.

Deze jonge onderneemster is zeker op de goeie weg. Heel vriendelijk en ze weet waar ze over spreekt.

Moet zeggen, het deed me enorm plezier om met haar te kunnen praten en daarmee besefte ik ook terug waarom ik zo graag bij horeca mensen ben.

#lovemyjob

Ga zeker eens langs bij Bar Citta - Aarschotsesteenweg 463 - Wilsele