2020 waar de tijd bleef stille staan.

23/12/2020 - 12:28

2020 ging het jaar worden van verandering. We gingen het allemaal anders aanpakken. Neen, het ging niet meer hetzelfde zijn als de vorige jaren.

En zo geschiedde het.

We pakten het anders aan, we moesten wel!

2020 zullen we herinneren als een jaar waar de tijd bleef stille staan. Een jaar waar we verplicht waren om onze plannen om te gooien. Niets is nog hetzelfde.

Ineens moesten we thuis werken, wat een verademing, thuis in onze pyjama, a dream come true. Geen file meer maar ook geen live contacten met de collega's. Alles gaat nu via dit kleine schermpje vanuit je keuken of woonkamer. Samen aan tafel met onze partner of kinderen die online les volgen. Woow, wat eerst keigezellig lijkt begint na een tijdje toch wel heel vermoeiend te zijn.

Dit had niemand voorspeld, nog in de verste verte niet. Een lockdown zoals in de films werd ineens werkelijkheid in ons eigen huis. We waren hier zeker niet op voorbereid maar we ondergingen het allemaal, we volgden de opgelegde regels en nog steeds. Wat we wel weten is dat we nog een tijdje zullen moeten volhouden.

Wat ons dit jaar overkomt zal zeker een vast een impact hebben op ons verdere leven.

Wat staat er ons nog te wachten? Waar moeten we ons op voorbereiden? Ben ik nog goed bezig? Is het nu de moment om eens op zoek te gaan naar een andere uitdaging? Eens evalueren waar ik mee bezig zijn?
Ja! Dit is het perfecte moment om daar eens bij stil te staan. Eens alles op een rijtje te zetten.

We willen allemaal terug naar een normaal leven. Terug onze vrienden zien en onze activiteiten herstarten. We hadden zoveel plannen, we gingen de reis maken van ons leven, eindelijk dat uitgesteld feestje organiseren en nog zo veel meer. Uitgesteld is niet verloren, dus we hebben dit nog tegoed.

Het blijkt nu ook dat veel mensen denken aan heroriënteren. Voor heel wat ondernemers en werknemers is hun job-inhoud aangepast als gevolg van de Corona crisis. Dit kan natuurlijk een reden zijn waarom je je niet meer de energie hebt zoals vroeger. Of dat je je niet meer zo gelukkig voelt. Verschillende vragen waar je mee zit en waar je geen antwoord op hebt.

Dan is het moment om hier mee aan de slag te gaan!

Je moet dit niet alleen doen. Je kan hiervoor terecht bij mij. Ik loods je door dit traject zodat je terug met volle goesting aan de slag kan. Samen stellen we een actieplan op zodat je stap voor stap je eigen spoor kan leggen.

Dus ben je ondernemer of werknemer en je stelt je vragen over je loopbaan. Of heb je gewoon nood aan een sparring partner om over je plannen van gedachten te wisselen? Neem dan gerust met mij contact op en we maken een afspraak.

Stel dit niet langer uit, het is nu het moment om hier aan te werken. Nieuw jaar , nieuwe plannen, nieuwe vooruitzichten. Maak er gebruik van!